Enter your keyword

GOLF PERFORMANCE

Beter presteren op een verantwoorde manier? Met de golf performance training brengen wij uw golfspel naar een volgend niveau!

POWER

Poweroefeningen zijn snelle bewegingen van korte duur tegen een bepaalde weerstand. De golfswing is een power beweging, daarom is het belangrijk hierop te trainen. Als u spieren onvoldoende reageren vergroot de kans op blessures. Door golfgericht te trainen verbeteren uw prestaties en vergroot uw slagafstand!

CONTROL

Wat bent u met explosieve kracht als u deze niet kan controleren? Lichaamscontrole is daarom uitermate belangrijk. Leer uw lichaam kennen en leer het op de meest efficiënte manier te gebruiken om het maximale eruit te halen. U zal beter presteren en minder last hebben van blessures!

FLEXIBILITY

Een te kort aan lenigheid in de heupen, rug en schouders kan al voor blessures zorgen. Een toename aan lenigheid zorgt voor een grote beweginguitslag, waardoor u meer elastische energie kan halen uit uw swing. Dit wil zeggen dat uw slagafstand zal toenemen!

IMPROVE YOUR FLEXIBILITY TO GAIN POWER,

BUT THE KEY IS TO CONTROL IT

Pieter Van Bossuyt - PERform Golf Coach

PERSONAL TRAINING

Wilt u liever een persoonlijke aanpak? Het voordeel is dat we de trainingen meer kunnen afstellen op uw lichaam. U kan kiezen uit sessies van 60 of 90 minuten. We gaan samen met u op zoek naar uw minder goede aspecten om ze vervolgens te versterken!

START TO PERFORM

TIJDELIJK NIET MEER BESCHIKBAAR – In onze wekelijkse groepsessies komen alle aspecten van de swing aan bod. De nadruk ligt op het verbeteren van prestaties om uw slagafstand te vergroten, meer controle te krijgen over uw bewegingen en de kans op blessures te verkleinen. Schrijf u GRATIS in voor de eerste les!

COSTUM GROUP SESSIONS

TIJDELIJK NIET MEER BESCHIKBAAR – Wilt u met een groep collega’s, vrienden, familie, kinderen, dames, … een persoonlijke groepsles organiseren? P.E.R.form biedt de mogelijkheid om in gesloten groep te trainen. Hierbij kan er rekening gehouden worden met de deelnemers. Interesse? Aarzel niet om ons te contacteren!

WAAROM GROEPSESSIES?

U kan trainen in groep om u zelf meer te motiveren. Met START to PERFORM kan u wekelijks aan groepsessies deelnemen. Hierbij komen alle aspecten van de swing aan bod in een total body workout. Alle groepsessies gebeuren onder leiding van een personal trainer of kinesist. Golf doen we vaak recreatief, het is daarom belangrijk de fun er in te houden. Met de nodige afwisseling tussen training, ontspanning en plezier zal u direct een goed gevoel krijgen!

Ontvang onze prijslijst voor personal training of voor groeplessen op maat


    Waar gaan de groepsessies door?

    < PERFORMANCE IS THE KEY TO SUCCES! >

    Schrijf mij nu in!

    Inschrijven