Enter your keyword

GOLF ANALYSIS

Bent u het beu om te golfen met pijn? Of u wilt blessures preventief aanpakken? Dankzij onze analyses gaan we op zoek naar uw blessuregevoelige regio's en helpen wij u op weg naar pijnvrij golfen!

Vraaggesprek

Aan de hand van een vraaggesprek kunnen we een persoonlijk profiel creΓ«ren. Zo kunnen we u beter begeleiden en zorgen voor een meer gerichte aanpak.

Lichaamsanalyse

De lichaamsanalyse is een uitgebreid fysiek onderzoek die beperkingen in beweeglijkheid, houdingscontrole en spieractiviteit na gaat. We baseren ons hier op de beschikbare wetenschappelijke literatuur en eigen ervaring. Een goede basis creΓ«ert kansen!

Swinganalyse

De swinganalyse gaat ongecontroleerde bewegingen na die blessures kunnen veroorzaken. Met deze informatie gaat u langer blessurevrij kunnen swingen en zal uw pro u technisch optimaal kunnen bijsturen. U zal swingen zonder zorgen!

Opwarmingsschema

Wist u dat een opwarming van minstens 10 minuten de kans op blessures met de helft doet dalen? Daarom ontvangt u in elke P.E.R.form Map een gratis opwarmingsschema!

Oefenschema

U kan opteren om een individueel oefenschema te laten opstellen. Er wordt specifiek gewerkt op uw minder goede aspecten die naar boven komen in de lichaams- en swinganalyse.

Follow up

Als u voor follow up kiest, dan wordt er na 4 of 8 weken een aanpassing aan uw oefenschema gemaakt. Hierdoor kan u meer en beter resultaat bekomen.

Geef blessures geen kans dankzij de ``Golf Analysis``

Reserveer nu!
WhatsApp WhatsApp us