Enter your keyword

START to PERFORM

START to PERFORM is een Golf Performance Training gegeven door enkele specialisten! Dit is het ideale moment om stoom af te laten, U voor te bereiden voor het komende zomerseizoen en vooral om deel uit te maken van de nieuwe stroming binnen het golfen in BelgiΓ«. Zoals jullie weten staan Engeland en de Verenigde Staten en zelfs Nederland fel voorop in de begeleiding van golfers. Ze proberen hierbij zowel mentale als fysieke aspecten aan te pakken. In BelgiΓ« staan we echter nog niet zo ver… Met onze ervaring, zowel therapeutisch als op golfgebied, willen we hier verandering in brengen. We starten met specifieke fysieke golftraining om uw golfprestaties te verbeteren!

WAT MAG U VERWACHTEN?

Met START to PERFORM komen de verschillende aspecten van het golfen aan bod. We richten ons op kracht, explosiviteit, coΓΆrdinatie, mobiliteit en lenigheid. De sessie duurt ongeveer een anderhalf uur. Een gouden tip: eet niet te zwaar voor de groepssessie.

WAT HEEFT U NODIG?

Een sportieve outfit waarin u zonder problemen kan bewegen. Tijdens het trainen zal u natuurlijk ook zweten, neem daarom een handdoek mee. Als laatste neemt u een ijzer 7, wedge en driver mee indien u eigen golfclubs heeft. Als u de eerste keer deelneemt aan START to PERFORM bent u verplicht een vragenlijst in te vullen.

WAAR GAAN DE SESSIES DOOR?

De groepsessies zullen doorgaan @ The Park (the-park.be) in de Unitaslaan 84, 2100 Deurne. Er zijn parkeergelegenheden genoeg. Verder is er de mogelijkheid om u eventueel om te kleden en te douchen.

Reserveer al snel uw plaats!

UW EERSTE LES GRATIS!

Nieuwe locatie en data beschikbaar!

START to PERFORM…

“Champions are made by the practice that others won’t do”

Pieter Van Bossuyt - PERform Golf Coach

EERSTE DEELNAME?

Gelieve eerst deze vragenlijst in te vullen bij uw eerste deelname.

VRAGENLIJST

In samenwerking met

WhatsApp chat WhatsApp us